lumină de criză violet

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 iunie 2010

cacialma la bocker

Piticul cu cap gonflat dă vina pe liberali, care înainte de criză au mărit salariile şi pensiile fără acoperire în creşterea economică. "Vechea guvernare a dat salarii fără acoperire în 2007 - 2008", repetă piticul tonomatizat. Realizarea fusese asumată de Băsescu în raportul vechiului lui mandat, bazată pe o creşterea poductivităţii muncii de peste 82% a economiei care duduia.
În Occident românii sunt repectaţi fiindcă sunt harnici, productivi şi disciplinaţi, aspecte care nu mai poate fi ascunse de bandiţii din politică. Paradoxal, în ţară după 1989 trăim cu cele mai mici salarii şi pensii dintre toate statele europene, cu excepţia Albaniei - care are guvernanţi la fel de corupţi ca ai noştri, proveniţi tot din nomenclatura comunistă.
Cei care decid salariile şi pensiile nesimţit de scăzute mint cu neruşinare, salarii şi pensii obeze peste nivelul european au doar cei din gaştile lor privilegiate... Guvernanţi dau vina pe români la grămadă că nu pot absorbi fondurile europene, abia 10 % din banii europeni fiind accesaţi de proiecte rezonabile. 90 % din fondurile europene s-au pierdut nu pentru că românii sunt proşti, ci pentru că accesul real la ele l-au avut doar clienţii guvernului care aveau obiectiv să ciordească banii în folos propriu şi al partidului.
Dacă banii europeni erau folosiţi ca în alte state necorupte, nu era nevoie să facem ultimul împrumut de 20 miliarde euro, jumătate din bugetul public anual realizat de numai 40 miliarde euro. Chiar înainte de curbele de sacrificiu asumate de guvern, într-un an al guvernării Boc numărul săracilor din România a crescut cu cca. 300.000 de muritori de foame (de la 1,2 milioane la 1,5 milioane săraci) şi aceştia tac ca scroafa în păpuşoi asupra datoriei externe uriaşe de peste 100 milarde euro care ne cocoşează.
La Snagov s-au plimbat mahării PDL-ului în autoturisme de 3.000.000 euro pentru a vedea pisica moartă adusă-n portbagaj de Băsescu: dacă nu fac front comun cu el adio trai pe vătrai, trec la zeghe! Cam toţi cei aduşi de şef la mintea dinaintea moţiunii de cenzură au în conturile secrete din Elveţia peste 1.000.000 euro de căciulă - valută care le rămâne şi după o recluziune bibilică ca a lui Iov. Băse` şi ai lui din Servicii îi au la mână cu averile dosite şi-i şantajează fără jenă, deşi normal era ca hoţii din lumea bună să ajungă pe informaţiile foarte documentate la mâna DNA-ului şi justiţiei. DNA se vede că nu lucrează la comandă civilă, ci... militară.
Douăzeci de ani "şmecherii" socialişti suedezi ai lui Iliescu şi "deştepţii" populari creştini ai lui Băsescu au furat munca celor activi, pensionarii şi şomerii, bebeluşii şi studenţii, militarii şi cercetătorii ştiinţifici.
Liberalii ajunşi la putere au creat "motoare economice" şi au mai mai redresat echitatea - deşi asta era treaba celor de centru şi de stânga - iar aceşti hoţi ţipă acum că PNL a dat "salarii şi pensii otrăvite".
Dacă au fost umani şi europeni, liberalii sunt proştii hoţilor din lumea bună şi ai tuturor prostiţilor de către primii la alegerile din 2008 şi 2009 când ne-am procopsit cu clica lui Băsescu peste ţară.
Am auzit clişeul "toţi sunt hoţi, toţi au furat", că nici liberalii nu sunt mai buni ca ceilalţi, ei bine doar ei au mărit salariile şi pensiile, au făcut economia să duduie şi acum ei au alte măsuri de redresare din criză care nu atentează la salarii, pensii, ajutoare de şomaj, burse etc.
Băsescu, Boc şi şeful SRI-ului se făceau că plouă când trebuiau să atenţioneze că peste România se năpusteşte criza economică, dădeau asigurări nu vom avea probleme. Ba chiar susţineau (electoral) că pot da salarii majorate cu 50 % profesorilor (când Tăriceanu afirma contrariul în mod realist!) şi că pensionarii vor avea punctul de pensie ceva mai mare în viitorul nedefinit.
Argumentele lui Boc relevă că spune adevărul cca 10 % şi că minte cu privire la greaua moştenire şi la criză în proporţia fondurile europene neaccesate şi al procenteleâor reprezentate de săracii din România (peste 90 %). Şi că, de fapt, greaua moştenire de 90 % reprezintă ceea ce au furat pedeliştii şi clanul Băse` în aceşti ultimi 2 ani 2009 - 2010 ca să recompenseze sponsorii PDL-ului (clientela de partid) şi mahării din PDL, salariile foarte simţite la nivel de viaţă ale celor din ministere, consilieri paraziţi-beizadele ca Dan Drăgoi, Georgiana Gabriela Voicu sau nepoata Maurer, precum şi ale celor din Serviciile Secrete care îi ajută să se menţină la putere.
BNR neagă corectitudinea măsurilor guvernului Boc, FMi a subliniat că, dacă măsurile teamului Boc nu dau rezultate, se vor mări taxele şi impozitele.
Boc ne terorizează minţind că FMI nu mai negociază, ci rupe acordul lăsând românii să se canibalizeze sau să se teleporteze toţi în Patagonia ori pe Lună. Sictir, mincinoşilor! Afară din politică şi ciocu`mic, ca la penalii aflaţi pe făraş spre... recluziune! Nu asta v-a transmis, de fapt, Băse la Snagov ca alternativă la nesupunere şi revoltă la linguşirea fără condiţii??? Pedelişti parazitari, pisica neagră din portbagajul jucătorului pervers de Cotroceni nu e cacialma, e definitiv moartă, călcată şi de criză şi pute cumplit!

Niciun comentariu: