lumină de criză violet

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 martie 2011

Ouă Kinder portocalizate cu etilenă din care ies noii şefi



Povestea lui Băse` - nu produsul votului democratic, ci ăla conceput de-un cuvânt rostuit anal din consoane pârţânoase
(apar)ţine de drept şi de fapt de subcultură - de mitologia periferică vulgară, ca să-l citez pe academicul regizor de mineriade Iliescu.
Arhetipul leagă în sinergie biologică naturală sexul cu agresivitatea
într-o nevoie obsesiv-compulsivă de-a trăi emoţia care “sparge ouă la orgasm”. Acelaşi pattern cu jocul preşedintelui de-a ciurui orice obiect erotic care prezintă crăpături sau fisuri morale la urna electorală dacă-i de ales.
Ca orice duel purtat în sine şi pentru sine, structura sa esenţială se exprimă gratuit în broderii generoase ca cea de-a plia pe rever perverse la găozari şi copii, ori să ia cu jula, drapat cu imunitatăţile bulibaşei majoritare, mobile grăitoare şi fixe ascultate din sutiene şi fuste de ţigănci împuţite.
Selecţia a conectat sexul de agresivitate încă la păianjeni (arahnide) şi chiar de dorul lelii, cum zic experţii. Recte din nevoia de-a lupta cu concurenţa şi-a izbândi ca să iei coroniţa orgiei şi să predai ADN-ul viitorului încarcerat în peştera muierii.
De-aia îşi dau cerb cu cerb cap în cap şi-şi înfig ciocul cuc în cuc, capra Irinucii o trage de păr pe capra Monicii, cuca sare în pene la altă cucă - dar nu se bate niciodată masculul cu femela pentru că nu se mai pot confunda şi penetra armonic golul cu plinul. Dar agresivitatea domină adesea afectivitatea şi tandreţea cuplului în spaţiul patologic carpato-danubiano-pontic... Sexul devine luptă pentru dominaţie, futai pe viaţă şi pe moarte, distrugerea respectului de sine a celuilalt cu coctailul hormonilor plăcerii făcut exploziv cu adrenalina necesară bătăii, adică “un fleac, am ciuruit tot!”.
Firma de ciocolată fără colţuri, cu reputaţie la infantili năraviţi la lins rotunjimi de succesuri, a inaugurat promoţia la ouă Kinder şi în şatra noastră. Istoria recentă n-a mai ştiut de atare dezastru!
Căutătorul de prim-miniştru n-a fost treaz când a spart primul ouşor Kinder şi i-a scăpat puiul miop şi mititel pe sub scările ProTV-ului la emisiunea lui Gheorghe!
Prototipul prostiei nu este înseriat la Kinder CiocoProduction, neamţu-i neamţ şi bagă mereu alte jucării în ouă! N a dat tatăl ardelean (adevărat!) al lui Boc cu oul de lemn în capul capului guvernului să vadă dacă fiu-su n-a fost substituit cu vreo clonă moale, gălbejeală de Kinder fabricat în China şi manevrat de FMI?!
Există o explicaţie, globalizarea şi ţigănizarea la scară mondială, ambele pe trend cu minimizarea leului subt Muguru` de la BNR.
Deja am coşmaruri cu ouă Kinder din care se ivesc puii leului neaoş ca cobaii, fiindcă ştiu c-am închis minele de aur cu aur destul să ne batem o monedă naţională mai tare ca euro!
Old experience a lui Băse` perifericul mitocăniei naşte flash-backuri. N-am dubii, fiindcă primul drum la tarabele cu premieri a fost la a aia a zarafilor BNR-ului. Unica adiere de schimbare care a ieşit pe gura duhnind a tărie (de caracter!) a Întâi-Speriatului fost că tehnocraţia îi salvează dinastia! Iluzionistul poate scoate primul pui-Kinder din găoci, portocalizat cu etilenă şi să-l reboteze micul Boc tehnocrat!
Practicăm cu succes gălbejirea forţată cu etilenă pe plantaţiile de banane româneşti şi am clarviziunea clocitorilor de ouă cu surprize la scară electorală, deliruri portocalizate cu etilenă şi duse la urne în cutii, containere, cotigi, căruţe, autobuze, avioane, plute, nave şi on-line. Fraţi români, hotărâţi-vă: aruncaţi ouăle Kinder la staborul ţigănesc pe 1 aprilie 2011, sau repatriaţi-le la Jărmania cu primul avion!
· · Distribuie · Şterge

Un comentariu:

Catalin spunea...

Felicitari pentru acest articol , daca ai timp si doresti publica si pe rogrup.net !

Catalin