lumină de criză violet

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 iunie 2010

conturi - găuri negre a la Udrea, Roberta, Eba, Tonciulescu, Georgia, Ioana etc

Dacă tupeu nu e - în criza de orice fel: sevraj la drog, la sex sau timpul pierdut cu scuzele la fraieri - eficienţă nu e! La ăştia creierul are fixat sistemul de recompense şi pedepse pe pilot automat, intră urgent în sevraj dacă nu bagă euroi pe venă din donaţii de urgenţă...
Mă copiii de geto-daci-boi-şi-taurisci-huni-ungureşti, nu fi-ţi demenţi-senili la cap, "donaţia obligatorie" la metresele `nalţilor demnitari cu venituri de 18.000 - 20.000 euro pe lună are un scop umanitar nobil şi precis!
Şi astea schimbă hârtia la budă, bagă calgonit la spălatul chiloţilor prihăniţi de înaltele feţe de reptile prădătoare care ne conduc, bagă allways cu aripioare la păsărici ca să zboare la posturi de înalte demnitare ale naţiei, nu pot renunţa la igiena elementară! Comprende?
Dă-o mă-sa de democraţie în situaţii de urgentă solidaritate, "portofelul tău, române, stă mai sigur în buzunar la mine" şi legea sunt eu!
Ciumpalacilor fără perspectiva viitorului, avem nevoie de pielea lor să-i împăiem, eu le-aş trece la donaţii şi prezervativele Durex, să nu se mai prăsească pe criză, că ne taie 50 % din salarii şi 30 % din pensii!
Iată ce zic datele statisticii: în 2009 serviciul datoriei publice era de 2,5 miliarde euro, la care s-au adăugat în 2010 împrumuturile de 20 miliarde euro.
Din Bugetul de Stat, de la secţiune alocată achiziţionării de bunuri şi servicii pentru instituţiile şi companiile statului, Guvernul Boc a cheltuit 10 miliarde euro din tranşa FMI-ului în 2010. ...Pe ce?
Pe recompensarea clientelei PDL în toată România, firmele acestora primind contractele pe care s-au dus banii, cu şi fără licitaţii - fiindcă au ridicat pragul sumei la achiziţii directe la 400.000 euro, cu majorare ulterioară de 50%. Banii s-au dus la firmele lui Videanu, Cocoş, Berceanu, Cernăianu, Doicescu, Ionescu, Drăgoi, la Armăşescu din Deva, la Ridzi de la Petroşani şi alţii mai puţin cunoscuţi.
Guvernul şi Băsescu au împrumutat aceşti bani fără - de - lege, recte fraudulos, trecînd peste obligaţia de-a avea acordul Parlamentului care reprezintă voinţa poporului român.
Şi-acum vin să vă sperie că România intră în incapacitate de plată şi că recuperarea legală a arieratelor, impozitelor şi taxelor, gâtuirea evaziunii fiscale uriaşe durează prea mult şi nu vor mai fi bani de pensii şi salarii din toamnă. V-au aburit bine, nu?
Evident, corupt la corupt nu scoate ochii, aşa că le dau dreptate, degeaba cer acum clientelei lor să îşi plătească obligaţiile... Păi nu PDL-ul le-a dat liber la jaf pentru sprijinul din campaniile electorale! Dar eu afirm că vă mint cu neruşinare!!!
Cuantumul pensiilor şi salariilor este de 3 milarde euro, iar Guvernatorul Isărescu ştie asta. Mă miră şi mă dezgustă zgârcenia sa cu românii mireni, cât timp face danii extrem de grase Episcopiei natale şi BOR-ului.
Rezerva valutară din BNR a ţării este acum foarte mare, de 30 miliarde euro şi scoaterea din această rezervă a 3 miliarde euro pentru viaţa românilor nu ar fi o crimă finaciară, un pas greşit periculos, bla, bla, bla.
Poate fi făcută legal, fiindcă este rezervă pentru siguranţa vieţii poporului român când sunt vremuri de răstrişte, să fie limpede!
Dar pe bogaţi îi doare-n cur de cei săraci, totodeauna aleg soluţia să-i spolieze şi să-i ameninţe cu ştreangul, şomajul, puşcăria sau să ia calea emigraţiei.

Niciun comentariu: