lumină de criză violet

Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 iunie 2010

piticul căzut în cap(ul nostru)

Parcă la ProTV, în emisiunea ciocoflendurei Gheor...ţoi, Boc a picat în cap la începutul carierei de tonomat care recită calomnii. Servit de dioptrii mai modeste simulantul rolului de premier a făcut dreptul şi-a dat doctoratul, deci nu ochelarii erau vinovaţi pentru debutul în vrie a piticului la beţie din setea de glorie, ci prostia - coeficientul lui autentic de inteligenţă!
Doru Buşcu are dreptate, "boc" -"bocăroiu" - prostul cu ambiţii de lichea este pur şi simplu "o degradare a conceptului Văcăroiu". Surogatul şters ca un pampers refolosit îndelung îşi întrece modelul doar prin doza de prostie încăpăţânată şi servilismul carierist cu care reproduce lătratul, expediat în plic, al maidanezului pripăşit la Cotroceni.
Fireşte, te simţi cu ochelarii picaţi sau grozav de aburiţi chiar şi cu ei pe ochi dacă nu anticipezi că repeţi picajul iniţiatic (boc - boc în cap!) de la ProTV când te pui contra naţiei şi le tai la cei mulţi salariile şi pensiile. Continuând să iei din bugetul statului grosul şi să-l dai găştilor de hyperhoţi cu consilieri jurişti ai băsescilor, videnilor, bercenilor, udreştilor şi cocoşilor ş.a. securişti şi câştigi.
Nu-ţi trebuie mulţi neuroni să constaţi că hoţii ăştia sunt tot maimuţe leneşe şi lipsite de inventivitate, moştenitoarele de jure ale găştilor pesediştilor sub tătucu Iliescu şi Văcăroiu cel pus pe repede înainte la ciordit şi linguşit.
Ăştia au momit jurişti mediocri (memorii de copy paste din mica bibliotecă juridică de buzunar) pentru funcţia (anti)socială de a pune parafe şi scliviseală de jure pe contracte, regulamente, norme şi legi care fac din STATUL NOSTRU aliatul lor împotriva LEGII.
Prin acest CONTRACT MAFIOT secret care anulează contractul constitutiv al statului naţional s-au fabricat deputaţii, senatorii, miniştrii şi consilierii de stat, muhaielele lor în consiliile de administraţie la companiile naţionale şi fondurile de investiţii, de pensii, etc. E motivul suprem pentru care cei fără Dumnezeu s-au năpustit în ultimii 20 de ani în politică şi-n funcţiile publice cheie care trebuiau să deservească interesul naţiunii, al grupurilor sociale mari care o constituie.
Cum au dovedit, n-au vrut decât să ne fută prin delegaţie cu propria noastră sculă: să se îmbogăţească, să mintă cu neruşinare sau să ameninţe cetăţenii în faţa cărora trebuie să răspundă pentru orice gest public.
Brevetul nu e original, exista în stocul de furăciuni al Securităţii din putredul Occident capitalist şi n-a trebuit decât să-l naturalizeze prin limbaj tupeist agresiv balansat de cel linguşitor de manipulare spre a fi congruent lipsei de cultură a legii din această ţară a tuturor ilegalităţilor de când ne ştim...
Pe libretul respectiv şi-au tras banul gros caracatiţele firmelor private ale rudelor lui Năstase, ale firmelor rudelor lui Cătălin Voicu de la robinetele deschise la Romsilva, Cadastru etc, ale firmelor private ale lui Videanu de la robinetele deschise la Marmora, Alumina şi Transelectrica, ale găştii fraţilor Băsescu cuplate la danele comerţului naval şi la nave, la operaţii speciale cu arme şi muniţii, ale găştii Udrea de la robinetele înşurubate la Compania Naţională de Investiţii, la Neptun-Olimp şi restul litoralului după ce a ajuns ministresă, ale gaştii lui Berceanu de la robinete înţepate la CFR şi AND, compania cărbunelui, poştă, metalurgie, primărie ş.a. care ies la iveală.
Dacă nu era criza, românii răbdau în mod tradiţional hemoragia din averea publică către bandiţii din lumea bună, cosmetizaţi de jurişti de căcat în talentaţi afacerişti. Raptori nativi cu gena mirosului la ban, cum le fac imagine la creierul reptilian bancherii neaoşi complici cu ei.
Ciu-ciu, adică nix din pix, dacă nu i-ar fi pus interfeţele din Serviciile noastre -scârbite de patriotism - cu botişorul de sugar-căpuşă la sfârcurile firmelor statului mureau de foame şi nu ajungeau la robinetele la care sunt cuplaţi astăzi cu colţi de porci sălbatici.
Iată că foamea şi frica pulimii cască ochii cât telescopul Hubble pentru transparentizarea firmelor suveici şi căpuşe otrăvite prin care a fost pauperizată naţia cu o silă perversă înrobată şi lăsată în pragul crizei în comă fără milă...
La vreme de criză, Băse` şi ai lui au făcut precum boierii fanarioţi ai Evului mediu, au luat cu împrumut de la FMI cum luau ăia bani de la cămătarii greci cei mai lacomi din Fanarul Imperiului Turcesc şi îi scoteau, odată reinstalaţi la domnie, cu dobândă de pe pieile amărâţilor de români.
Uite că roata s-a întors şi e normal, tocmai ne arde buza după resursele adevărate şi consistente pentru ieşirea din criză! Desigur, începe sezonul la dezvăluiri, trebuie muniţie de război la moţiuni, deci, adio tihnă pe Riviera Mediteranei (Coasta de Azur) pentru big predators, adio mafie de partid la sânul lăptos al statului!
P.S. Madam puţi-n-ştiinţă juridică doctorală Udrea ameninţă cu pistol de gangster valoarea fundamentală a statului de drept: CETĂŢEANUL care îşi deleagă puterea prin VOT, dar rămâne cu toată PUTEREA DE CONTROL ASUPRA CELUI DELEGAT DE EL LA TREBURILE PUBLICE, cât timp (zi de zi, 8 - 12 ore şi chiar mai mult) el produce valori materiale şi spirituale în diversele domenii sociale.
Contractul social, bazat pe diviziunea şi specializarea activităţilor şi serviciilor poate fi democratic sau totalitar în raport de transparenţa relaţiilor sociale, asigurarea şanselor sociale egale şi redistribuirea unei părţi din profitul social pentru a nu genera inegalităţi sociale care anulează drepturile fundamentale ale omului. Dar democraţie fără existenţa cetăţeanului educat şi informat, activ şi reactiv politic NU EXISTĂ, fiindcă băieţii deştepţi găsesc moduri noi şi subtile de manipulare şi furt.
Ca cetăţeni, ziariştii sunt îndreptăţiţi şi cei mai competenţi să ceară socoteală doamnelor Elene, Roberte, Ane-Marii, Monici, Vergi ş.a. ajunse mai sus în ierarhia democratică decât le putea urca o pereche de picioare frumoase.
Tertium non datur - principiul logic şi juridic enunţat impune silogismul contras care ascunde simbioza prostiei emorme a la Boc cu tupeul meseriei încropite pe centură şi desăvârşit de-al ţigăncii care-şi pune poalele-n cap ca să-ţi arate cum te respectă cu jetul de pipi şi-o şarjă de fecale.
Dacă cu capul nu, cu fundul nu, atunci cu ce???
Shock şi groază, pericol de aspirare şi dematerializare în gaura neagră - cosmica blake hole care a dezşuviţat capul nomber one al filozofului de Hamangia şi de Cotro(co)ceni! Yes, yes, Boc!

Niciun comentariu: