lumină de criză violet

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Băse face din Vântu un pârţ (paguba FNI şi împrumutul FMI de 30 milarde euro noi le plătim)

Formele fără fond sunt un specific paraistoric românesc consacrat dar nefertil şi adesea malign. Cocoş a fost la Vântu să îl determnine să vândă Televiziunea Realitatea şi mogulul nu a vrut. Mica televiziune cu nume de vitamină - B1 nu e aptă să cârpească imaginea Satanei venită de pe ape ca Mesia... Băse` vrea să-l reducă pe Vântu la un pârţ... drept pedeapsă, să-i ia Realitatea şi s-o dea Elenei Udrea în administrare, fiindcă e preferata nomber one între cadânele din paşalâc. Circul mediatic e un pârţ egal cu ceea ce a fost Băsescu în politica românească 6 ani, fiindcă, nu-i aşa, cei tari fac istoria şi o fac cum vreau muşchii lor dar şi după chipul şi asemănarea cu ei. Nu este decât parţial aşa!
Vântu are un copil genial şi bun, Televiziunea Realitatea, cu mai mult de două ziariste culte şi cu stil - o creaţie cu care Băsescu nu se poate lăuda, fiind notoriu că fetele pe care le-a procreat şi educat sunt rebuturi culturale şi morale. Nu las discursul antrenat de misoginismul meu clasic bine temperat, mai temperat ca al lui Băsescu, care sigur şi-a tratat cu dosuri de palmă şi fetele sale, aşa cum a făcut-o cu copii altora... Mă rezum la politica lui Băsescu şi regimului creat de el sau structurat în jurul lui, aceşti 6 ani de marasm şi circ politic scandalos, completat în ultimi doi de declinul economic agravat şi intensificat de gaşca lui de "securişti buni".
Am fost jurnalist de vârf şi ştiu ce zic. Şi astăzi vântul bate în România dinspre Est, cu toate cosmetizările şi compresele occidentale: Maica Rusia e tot a kagebiştilor şi a fostului şef a acestora - Putin. La fel şi România, a rămas a Securităţii şi politicenilor de paie pe care-i împing în arena circului - cum este Băsescu, Darie, Silvian Ionescu, Stolojan, Măgureanu şi tot partidul lui înghiţit de PDL, plus cei mulţi acoperiţi.
Cred că Televiziunea Realitatea, prima televiziune de ştiri din ţara noastră, va ieşi călită din acest război, ea fiind ţinta adevărată a celor care se războiesc cu transparenţa şi legalitatea şi nu Vântu cu afacerile lui lunecoase şi dizabilitatea sa fizică dată de poliomielită şi boala cardiacă. Fără Vântu şi clica sa de la FNI democraţia va fi mai curată, însă fără Televiziunea Realitatea democraţia va fi şi mai trucată, la cheremul duşmanilor ei de moarte care prăduiesc fără scrupule România!
Am fost participant activ la Revoluţie (aia care n-a ieşit victorioasă, vorba lui Caramitru) în zilele în care teroriştii au ţinut România paralizată şi au ucis peste 1.000 de nevinovaţi ca să pună mâna Iliescu şi clica de "securişti buni" pe putere.
Securiştii buni erau trădătorii lui Ceauşescu şi ai poporului deopotrivă, fiindcă ştiau perfect că 25.000 de diviersionişti KGB şi GRU ai lui Gorbaciov erau în România şi lucrau pe o mână cu ei.
Actul primar (modelul matriceal) de război psihologic regizat cu televiziunea de Securitate (cu consilieri ai loviturilor de stat prin televiziune americani şi sovietici, care le testaseră în America Latină şi în Africa) le-a ieşit aproape bine, dar le-a ieşit pentru că românilor nu le-a păsat prea tare de morţii lor din stradă şi nici de viitorul lor care s-a derulat sub altă tiranie cosmetizată mai democratic.
Acest model al formei fără fond democratic mi-a rămas adânc fixat în memorie şi constat că s-a repetat în această nesfârşită tranziţie sub ceaţă psihologică care are un singur scop: să bucşească buzunarele şi conturile oamenilor Securităţii din toate resursele posibile, conturile lui Ceauşescu, Fondul Libertatea, Caritas, Bancorex, pricatizările, FNI, banii de la FMI.
"Forma" machiată de democraţie clocită în laboratoarele serviciilor s-a dovedit nu doar fără "fondul" de motor al progresului pentru naţiune, cum era firesc şi cum a fost pentru occidentali democraţia, ci, a fost toxică şi ne-a pauperizat, ne-a alienat în continuele jocuri perverse de păcălire şi izolare de Europa (seria de mineriade în care au manipulat fără scrupule minerii, după studiul lui N.S. Dumitru, şcolit la Moscova) , ne-a dizolvat la starea de populaţie atomizată, ne-a amanetat viitorul la străini, ne-a umilit la ultimele alegeri cu voturile celor fără ţară: nomazi sau venetici - ţiganii şi ungurii care l-au votat pe Băsescu cu concursul activ al experţilor din servicii care se ocupă de controlul minorităţilor.
Nu 50.000 de români din exterior (goniţi de sărăcie şi deşteptaţi de contactul cu lumea) ne-au deturnat viitorul, ci peste 1.000.000 de ţigani şi peste 1000.000 de unguri pentru care ştiţi bine că cca. 18.000.000 de românii sunt fraieri la care cerşeti ziua şi-i tâlhăreşti noaptea (castelele şi marile averi ţigăneşti sunt făcute cu sudoare, dar nu de ţigan!) sau îi tratezi cu superioritatea puterii foştilor grofi şcoliţi la Viena pe iobagii valahi analfabeţi (Attila Verestoy a chelit sute de hectare de pădure, care au ajuns ilegal în Ungaria mobilă scumpă, dar s-au soldat în ţara lui cu inundaţii catastrofale care au lăsat români şi unguri fără case).
Îi consider pe cei care au regizat jocurile politice marii trădători ai României şi voi muri cu această convingere, ca şi cu aceea a lui Cioran că noi suntem un popor de neisprăviţi, de victime oportuniste şi zdrobite, mulţumite dacă pe moment pot supravieţui cu chiu cu vai.
Scandalul FNI a fost monstruos şi la faţadă şi în dosul aparenţelor. A devenit o formă fără fond sau cu fondul palmat, pentru că justiţia competentă nu a găsit dedesubturile acestei afaceri, ... deoarece SOV sau Vântu (şi colaboratorii) au fost protejaţi de mahării politici la care le-a dat saci de bani (se zice că Băsescu a luat 3 miliarde roni de la FNI). N-a fost aşa şi cu marile privatizări, cu Credit Bank şi cu Bancorexul? În fel şi chip îi ghiftuiţi pe marii hoţi cu gulere albe şi nu vreţi să vă opuneţi nici acum când România se apropie de faliment!
Justiţia a fost nedreaptă cu tupeu, pe faţă, şi nu impotentă cum se spune, iar eu îi văd pe magistraţii şi judecătorii corupţi cu vile, maşini scumpe, sute de hectare de teren, exact ca şi capii clanurilor ţigăneşti sau şefii poliţiei, vămilor, serviciilor, etc. şi la orgii de prost gust cu ei pe la cabanele luxoase din munţi.
Cum vedeţi, apare alt tribun al tenebrelor reşapat din motive lesne de înţeles - Cornelui Vadim Tudor şi dă cu tupeu pe goarnă ceea ce îi toarnă sursele din servicii, ofiţeri care au un jurământ de credinţă faţă de ţară, adică fie faţă de faţadă, fie faţă de fond sau nici faţă de una şi nici faţă de alta! Nişte Iuda de profesie, care nu stau la masa festivă cu Băsescu ca şefii lor, dar trebuie să care provizii, să facă pază, să-l care pe tiran la Spitalul SRI de la Baloteşti, să cureţe gunoiul şi să înghită în sec la icre negre, somon, şampania, whiskyul, rodiile şi ţâmpii Elenei Udrea...
Ca şi la alte scandaluri mediatice, căscăm gura şi acum şi suntem gata să vedem în trompeta serviciilor care s-au săturat de Băsescu, în Vadim Tudor, pe omul bun, pe "noul Mesia" providenţial. Imaginaţi-vă democraţia de tip occidental cu un preşedinte ca Vadim, lingăul tuturor care l-au sponsorizat şi i-ai cosmetizat imaginea de intelectual mesianic de tip medieval... Domnilor, intelectualul modern are caracter şi opera sa e validată de piaţa de bunuri simbolice şi nu de simbioza cu puterea politică şi banii oferiţi la schimb pentru a gira puterea coruptă. Nu se mai poate, ce ne-au adus nou nouă grupurile de prestigiu de tip Patapievici, Liiceanu, Pora, în afară de benefiicile lor personale!?
Tiranii judecau aşa "iubesc trădarea, dar nu pe trădător" şi, după ce luau informaţiile, scăpau degrabă cu ajutorul otrăvurilor de trădător.
Românii trebuie să iasă din jocul formelor serviciilor secrete, să le judece la nivelul formei jocului de scenă - o mare comedie din care nu au decât de pierdut de peste jumătate de veac.
Certamente trebuie să revenim la fondul românesc valoros şi să aruncăm peste bord formele de circ, de bal mascat, de ţigănie, de balcanisme, cu marinarii bădăranii cu tot ! Aici, cred că sunt pe acelaşi trend cu Dan Puric.
Nevroticii nu îşi recunosc problema deşi simt suferinţa ei, similar şi românii, nu vor să recunoască că nu este suficient să se creadă europeni şi să nu-şi asume libertatea şi demnitatea, să lupte pentru ea ca să reintre în istoria europeană şi să nu rămână în simbioză parazitară cu persecutorii lui disimulaţi în lideri democraţi. Dacă nu recunoşti că ai o rană, nu o tratezi. Iar dacă nu eşti în stare singur, faci echipă cu un doctor bun şi nu cu vraci escroci şi reginele magiei!

Niciun comentariu: