lumină de criză violet

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 19 decembrie 2010

Buget - 2011 pentru bizoni din taxa pe fulgii de omăt


Se face cunoscut în Parlament proiectul bugetului de stat pe 2011...
Bugetul a fost croit în secret, cu alocaţii mai mari ca în 2010 "dedicate" centrului iradiant de PUTERE: Serviciile secrete, Administraţia prezidenţială şi grupurile de interese ale coaliţiei PDL - UDMR şi traseiştii la comandă ultracunoscuţi.
Buget cu amputări de criză pentru sănătate, învăţământ şi ştiinţă, mame şi bebeluşi, pensionari, chiar pentru poliţiştii care au dat cu cascheta după maidanezi (javre).
"Coaliţia DA" - "Dreptate şi Adevăr", cu rnume populist, mustind de înaltă moralitate, ne  dă acum câte o boabă de porumb, cum făcea Stalin cu gâsca care aştepta hămesită la picioarele sale următoarea raţie de supravieţuire!!! Când îi va bate Dumnezeu pentru blasfemie, fiindcă au avut tupeul să-şi asume Adevărul, Dreptatea şi chiar Lumina şi s-o distribuie din gaura ştrampilor Elenei Udrea în capitala României?!?
Ca balanţă de venituri şi cheltuieli într-o economie capitalistă, bugetul garantează că activităţile economico-sociale au "sângele financiar" vital în artere, fiindcă orice marfă şi serviciu are costuri şi fără bani agonizează şi falimentează.
Dacă statul este o democraţie reală, proiectul de buget este croit şi prezentat în mod TRANSPARENT cel târziu prin luna octombrie, este DEZBĂTUT de cetăţenii care îl alimentează din MUNCA LOR şi DISTRIBUIT ECHITABIL pentru sănătatea lor actuală, viitorul lor mai bun, învăţământ, ştiinţă şi copiii - care sunt baza de genii şi talente a naţiunii, siguranţa reală a cetăţenilor de hoţii din stradă şi nu de riscurile secrete inventate şi supraumflate de foştii securişti cu grade mari.
Ca şi testul justiţiei, testul bugetării dezvăluie că România mimează democraţia, fiindcă favorizează din banii publici o MINORITATE - o OLIGARHIE puternică şi bogată - care ne fură de viaţă cu cinism şi nepăsare criminală.
Pentru ei totdeauna există MAI MULŢI BANI decât anul trecut (2010), deşi tot ei clamează populismul irealizabil când se cere alocarea de fonduri pentru traiul minimal decent al cetăţenilor. Uitaţi că românii au cele mai mici venituri din Europa, cele mai multe taxe şi impozite (SURSELE BUGETULUI), cele mai mari preţuri la mărfuri, cele mai mari tarife la gaze, energie electrică, apă caldă, benzină şi motorină?!?

Uitaţi că marea evaziune fiscală şi marea corupţie nu sunt atinse de regimul Băsescu şi că siguranţa surselor bugetului e garantată de un nou împrumut şi de... taxa pe fulgii de omăt?!?

Pentru ei criza e mană cerească - şansa să facă avere exact ca şi îmbogăţiţi de război. Să se justifice că, sub aparenţa crizei, vă escrochează cu  aparenţe normative "legale", fără milă.
Vedeţi cât vă costă că aţi întors fundul cu nepăsare Punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara, care ar fi garantat că democraţia capitalistă nu va fi clădită de activiştii PCR şi Securiştii care au umilit şi chinuit 60 de ani poporul român?!?
Le-aţi mai dat cu votul iresponsabil încă 21 de ani de persecuţie de tranziţie şi de criză!!!
Şi, ăsta-i adevărul, aveţi ce aţi decis prin omisiune - v-aţi omis libertatea viitorului omiţând să fiţi cetăţeni care fac politică responsabilă democrată, retrăgându-vă defensiv în coconul egoist atomist al autosuficienţei. Voi nu vă băgaţi în troaca politicii, voi sunteţi prea deştepţi ca să fiţi solidari cu prostovanii, voi puteţi oricând să emigraţi, să băgaţi capul în nisip ca struţii decât să luptaţi cu sistemul...

Niciun comentariu: